Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova se desparte de Nikolay Stoyanov

SCM Craiova se desparte de Nikolay Stoyanov

SCM Craiova a anunțat despărțirea de Nikolay Stoyanov.

Jucătorul bulgar de 25 de ani nu și-a găsit locul în rotația gândită de Aco Todorov, având o medie de sub 10 minute pe partidă. Acesta a jucat 16 partide la nivel de LNBM și a strâns medii statistice de 3.9 puncte, 1.0 recuperări, 0.6 pase decisive pentru 4.1 la eficiență. În ciuda mediilor statistice deloc impresionante, Stoyanov a terminat evoluția în campionatul României cu un procentaj de 52% la aruncările de la distanță. 

Cea mai bună prestație a bulgarului s-a consemnat în partida pierdută de echipa sa pe terenul lui CS Dinamo Știința București. Stoyanov a jucat 22 de minute în aceea partidă și a reușit 15 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de 19 la eficiență și unul de +10 la +/-, într-un meci pierdut de echipa sa la 7 puncte. 

Stoyanov își va continua cariera în țara natală la Cherno More, echipă situată pe locul 7 în primul eșalon bulgar. Între timp, SCM Craiova a semnat o întelegere valabilă până la finalul acestui sezon cu Derrick Low.

*foto: facebook Universitatea Craiova Baschet Fans

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Egal cu zero
    Dupa un sezon ratat, baietasul cu multe case (desi toata viata lui a muncit la stat pe mizilic si nici nu a dat meditatii,ca nu-si mediteaza nimeni copilul la sport...)se pare ca a fost gonit de la echipa si astfel incepe si debarasarea de petardele aduse cu mosmoane frumusele.De fapt se pare ca de aici i s-a si tras,ca intr-un tarziu s-au prins si stapanii ca ii face si pe ei la buzunare,lucru inacceptabil in cazul lacheilor,oricat de obedienti ar fi fost ei.
    Partea proasta e ca nu mai ai ce repara,ca nu poti sa-l aduci pe LeBron ca sa bati Clujul sau Oradea si uite-asa mai trecu un sezon de bataie de joc la adresa baschetului craiovean...

    cu 4 ani în urmă (16.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!