Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM OHMA Timișoara a câștigat primul duel de la Cupa Timișoara UVT

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.09.2022

SCM OHMA Timișoara a câștigat primul duel de la Cupa Timișoara UVT

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a câștigat primul meci de la Cupa Timișoara UVT cu scorul de 88-71, în fața celor de la BC CSU Sibiu. Astfel, bănățenii au bifat al treilea succes din acest presezon și primul împotriva unei adversare din Liga Națională.

Dragan Petricevic a început în formula Ilija Djokovic, Antonio Năsturescu, Nikola Gajic, Laszlo Lazăr, Igor Kesar.. Omologul său, Miguel Angel Hoyo i-a titularizat pe Mirel Dragoste, Bariș Ozkan, Dallas Walton, Daniel Manchon și Roberts Blumbergs. Alb-violeții au dominat prima jumătate și au reușit să își creeze un ecart de nouă lungimi (47-38). Al treilea sfert a fost cel mai echilibrat și s-a încheiat la egalitate (16-16). Scorul final a fost stabilit în sfertul patru, câștigat de gazde cu 25-17.

Ilija Djokovic a fost cel mai bun jucător al Timișoarei și a terminat cu 18 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Adam Mirkovic s-a remarcat cu 16 puncte. Nikola Gajic și Eric Mcclellan au înscris 15, respectiv 14 puncte.

De cealaltă parte, Roberts Blumbergs a fost cel mai bun marcator al disputei, cu 23 de puncte la care a mai adăugat 6 recuperări. Doar un singur jucător a mai avut Sibiu în double-digits: Sebastian Ionescu cu 10 puncte.

Următorul meci de la Cupa Timișoara UVT este programat sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 16:30, ître CSU Sibiu și KTE-Duna Aszfalt Kecskemet, echipă ce a jucat două meciuri de pregătire cu SCM Timișoara în această vară.

*foto: Facebook/SCM Timișoara

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    rezultat
    cinstit, previzibil, natural dar astept picanterii de la fata locului ;)
    Macar Dragoste a ajuns intreg de la Constanta.

    cu 1 an în urmă (16.09.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Vezi că Aurică e la Constanța și încă nu s-a întors...
      Despre meci, nici o surpriză... Când din 6 nimerești un singur baschetbalist, nu prea avem ce aștepta altceva... Te bate toată lumea la 20p, cam asta ne paște sezonul ăsta.

      cu 1 an în urmă (16.09.2022)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      mda.. Aurica
      am fost ca la radio Erevan.

      cu 1 an în urmă (16.09.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!