Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a anunțat despărțirea de Djordje Dimitrijevic

SCM Timișoara a anunțat despărțirea de Djordje Dimitrijevic

SCM Timișoara s-a despărțit de unul dintre fundașii echipei, fiind vorba despre sârbul Djordje Dimitrijevic. Acesta s-a accidentat la începutul lunii februarie, într-un meci din grupa 11-18 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Sosit în vara lui 2023 la Timișoara, Dimitrijevic a evoluat pentru bănățeni în Cupa României, Alpe Adria Cup și Liga Națională de Baschet Masculin. Ultima întrecere amintită i-a adus cele mai multe prezențe, 14, cu medii de 10.6 puncte, 3.9 assist-uri, 2.2 recuperări și 32% din spatele arcului de cerc.

Sportivul în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre cei mai eficienți din lotul alb-violeților în Alpe Adria Cup, acolo unde în 8 apariții a contribuit cu 13.5 puncte, 3.9 pase decisive, 2.4 recuperări și 35% de la distanță.

Dimitrijevic a petrecut puțin peste două minute pe parchet în fața celor de la CSM Petrolul Ploiești, în a doua rundă din grupa 11-18. Ex-iugoslavul a suferit o accidentare și a lipsit de la ultimul meci al Timișoarei înaintea pauzei internaționale, cu SCM U Craiova.

De altfel, bănățenii au transmis pe social media că accidentarea a dus la întreruperea înțelegerii dintre cele două părți, pe cale amiabilă.

SCM Timișoara ocupă prima poziție în grupa 11-18, cu un bilanț de opt victorii și o înfrângere, iar în Alpe Adria Cup s-a calificat în Final Four.

Următorul duel pentru echipa antrenată de Dragan Petricevic va avea loc pe 20 februarie, de la ora 21.00, în fieful celor de la Ilirija.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    nu e
    nicio surpriza, Ilija Djokovic cu o mana in ghips si contuzie la piciorul drept era peste Dimitrijevic si Luka la un loc
    dar problema e alta:pe cand despartirea de DP,pentru ca ce am vazut azi la Oradea -Tg.Mures ma face sa cred ca am dreptate cu plecarea DP-ului

    cu 2 luni în urmă (15.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!