Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a câștigat la scor pe terenul lui CSM Focșani

SCM Timișoara a câștigat la scor pe terenul lui CSM Focșani

SCM Timișoara câștigă clar restanța jucată în LNBM, pe terenul celor de la CSM Focșani, scor 91-58.

Focșani a început în formula Wade Chatman, Pustahvar, Reljic, Bratosin și Morant, în timp ce Timișoara i-a avut în primul cinci pe Strong, Gajic, Komatina, Mirkovic, Schipor.

Pustahvar a deschis scorul pentru gazde, Gajic și Komatina au marcat 6 puncte la rând pentru Timișoara, iar apoi Wade Chatman a făcut 4-6. De aici a urmat un adevărat galop de sănătate pentru bănățeni. Olah, Gajic, Schipor, Talton sau Brown au pus umărul pentru un run uluitor de 20-0, întrerupt de coșul pe finalul primului sfert, semnat de același Pustahavar, care a stabilit scorul primelor zece minute la 26-6. Diferența în sfertul secund a ajuns și până la 29 de puncte (14-43). Vrâncenii au avut un scurt parțial de 8-0, dar finalul primei reprize a aparținut tot Timișoarei, care a înscris de 3 prin Nikola Gajic și Edi Petrescu spre finalul primei reprize și au stabilit scorul la 53-26.

În sfertul trei Timișoara a avut chiar un avantaj de 38 de puncte (71-33) și a câștigat perioada cu 21-14. În cele din urmă gazdele s-au impus în sfertul patru, scor 18-17 și scorul final a fost 91-58 pentru SCM Timișoara.

Will Talton și Sherwood Brown au marcat câte 16 puncte, Niko Gajic 15 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive, Alex Olah a marcat 13 puncte și Adam Mirkovic 11. De partea cealaltă Justin Baker a marcat 15 puncte, Henri Wade Chatman 13 și Aliaksandr Pustahvar 11.

După această victorie, SCM Timișoara ajunge la 12-8, în timp ce CSM Focșani coboară la 8-15.

*foto: facebook Leii din Banat – SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!