Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a pierdut la limită partida amicală cu KK Vrsac

SCM Timișoara a pierdut la limită partida amicală cu KK Vrsac

SCM Timișoara a pierdut la limită partidă amicală cu KK Vrsac, scor 74 la 70. 

La finalul partidei, antrenorul timișorenilor, Dragan Petricevic, a tras concluziile pentru pagina oficială de Facebook a clubului bănățean. 

A fost un meci foarte disputat, am avut procentaje scăzute la aruncări, dar mă bucură faptul că mingea a circulat bine. Echipa din Vrsac s-a prezentat bine, îmi place baschetul pe care îl joacă. Suntem încă departe de forma dorită, suntem exact unde m-am așteptat să fim în acest moment al pregătirii. Trebuie să înțelegem că munca pe care o facem noi în țară și ceea ce se întâmplă în Serbia sunt două sporturi diferite. În România ne antrenăm fără contact, iar în Serbia baschetul este cu contact.

Astfel, SCM Timișoara are un bilanț de 2 înfrângeri și nicio victorie în primele partide amicale disputate. 

În a doua faza a pregătirii, bănățenii se vor deplasa în Bulgaria la Stara Zagora, unde între 23 și 24 septembrie se vor alinia la startul unui turneu amical, turneu la care și-au mai anunțat prezența SCMU Craiova, BC Beroe și BC Yambol.

În fine, ultima oprire din acest stagiu de pregătire va fi la Plovdiv în Bulgaria, unde SCM Timișoara va da piept cu echipa din localitate. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara - pagina oficiala

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!