Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a renunțat la serviciile lui Aleksandar Vlahovic

SCM Timișoara a renunțat la serviciile lui Aleksandar Vlahovic

SCM OHMA Timișoara a transmis prin intermediul paginii de Facebook a clubului în cursul zilei de sâmbătă, 29 ianuarie, despărțirea de Aleksandar Vlahovic.

Fundașul sârb a evoluat în 12 partide în LNBM alături de bănățeni, contribuind cu medii de 4.6 puncte, 3.5 pase decisive și 2.1 recuperări în aproape 18 minute pe parchet.

De asemenea, în Cupa României a bifat două apariții în sezonul 2021-22, cu 3.5 puncte, o recuperare și o pasă decisivă în medie, în aproape nouă minute petrecute pe parchet.

Aleksandar Vlahovic a avut două dispute încheiate în double figures în LNBM, în ambele cazuri terminând cu 10 puncte. Jocurile cu Steaua și Rapid i-au adus recordul stagional în privința punctelor marcate.

Baschetbalitul a revenit în România în luna octombrie a anului trecut, pentru a-l înlocui pe Revaz Rogava.

Vlahovic a jucat anterior în Liga Națională și pentru CSU Asesoft Ploiești, CSM CSU Oradea respectiv CSA Steaua București.

*foto: Facebook Leii din Banat – SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!