Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a reușit o victorie destul de clară cu CSM VKSC Miercurea Ciuc

SCM Timișoara a reușit o victorie destul de clară cu CSM VKSC Miercurea Ciuc

SCM Timișoara s-a desprins în repriza a doua și a reușit o victorie clară în fața celor de la CSM VKSC Miercurea Ciuc, scor 83-55, în primul meci din grupa de la Oradea, care se desfășoară în cadrul turneului 5 al LNBM.

SCM Timișoara a început partida în formula Mijajlovic, Brown, Mocrițchi, Mirkovic și Alex Olah, în timp ce CSM VKSC Miercurea Ciuc i-a avut în primul cinci pe Shepherd, Laane, Chatkevicius, Corpodean și Zerkula.

Primul sfert a fost unul dominat de ratări. Timișoara a început cu un run de 8-0, dar până la finalul celor zece minute harghitenii au ajuns la un singur punct, scor 13-12, cu Vlad Corpodean în rol principal. AL doilea sfert a fost ceva mai dinamic. Laane și Chatkevicius au dus Miercurea Ciuc în avantaj (15-20), dar Timișoara s-a întors în avantaj după reușitele lui Mirkovic și Alex Olah (27-26). După ce harghitenii au marcat șapte puncte consecutive, timișorenii au terminat repriza cu un parțial de 9-3 și cu un avantaj de 3 puncte (36-33).

În a doua repriză harghitenii nu au mai putut ține ritmul și au fost depășiți de Timișoara. În sfertul 3, câștigat de bănățeni cu 20-11, Mirel Dragoste, Brown și Mijajlovic s-au remarcat fiecare de la 3 puncte. A urmat apoi sfertul 4, pe care elevii lui Dragan Petricevic l-au controlat copios și au reușit să se impună în cele din urmă cu 83-55.

Sherwood Brown a înscris 17 puncte cu 8 recuperări, Alex Olah 14 puncte cu 7 recuperări, Adam Mirkovic 13 puncte și Igor Mijajlovic 11 puncte cu 8 pase decisive și 6 recuperări. De partea cealaltă, Vlad Corpodean și Emanuel Shepherd au înscris fiecare câte 11 puncte.

După acest meci Timișoara ajunge la 4-4, în timp ce Miercurea Ciuc coboară la 1-9.

Vineri, SCM Timișoara va întâlni CSM Focșani, de la ora 16:00, în timp ce harghitenii vor juca împotriva CSM CSU Oradea, de la ora 19:00.

*foto: facebook SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!