Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a transferat un nou jucător

SCM Timișoara a transferat un nou jucător

Sâmbătă, 14 ianuarie, SCM Timișoara a fost învinsă de CS Dinamo București cu scorul de 77 la 71, într-un meci din cadrul etapei a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația din Capitală a controlat total prima repriză, dar trupa bănățeană a fost aproape de o revenire spectaculoasă în partea secundă.

În jocul din Sala Dinamo, SCM Timișoara a beneficiat și de aportul unui nou jucător. Este vorba de Adem Mekic, un baschetbalist macedonean în vârstă de 27 de ani, care poate evolua pe pozițiile 2-3.

Mekic și-a început cariera în 2013, la Vardar Skopje, apoi a mai jucat pentru MZT Skopje, Kumanovo, AV Ohrid și Pelister. Din 2020 și până în acest an, sportivul de 1.97 metri a evoluat pentru MZT Skopje, grupare la care s-a mai aflat și în perioada 2014-2017.

Mekic are în palmares cinci titluri ale Macedoniei și trei cupe naționale, cucerite în perioada 2015-2022. În această stagiune, baschetbalistul născut în Skopje a adunat următoarele cifre: 4.8 puncte, 2.7 recuperări și 1.4 pase decisive.

În confruntarea cu Dinamo, Mekic a evoluat vreme de 26 de minute și a terminat cu 9 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări. Noul transfer al Timișoarei a aruncat foarte slab din acțiune (3/14 – 21%) și a comis 3 greșeli, având un indice al eficienței de -1.

După eșecul din Capitală, SCM Timișoara are un bilanț de 8 victorii și 5 înfrângeri și ocupă poziția a patra în cadrul conferinței B. Alb-violeții mai joacă până la finalul primei faze cu CSA Steaua București, CSM Constanța și CSM Galați.

*foto: druga.aba-liga.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!