Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara acuză FC Argeș Basketball că nu a vrut să amâne meciul

SCM Timișoara acuză FC Argeș Basketball că nu a vrut să amâne meciul

SCM Timișoara îi acuză de lipsă de fair-play pe cei de la FC Argeș Basketball, într-un comunicat publicat pe site-ul clubului, cu câteva zile înainte de duelul din etapa a XVII-a din LNBM.

Bănățenii arată că abia acum o parte din jucători au ieșit din carantina pricinuită de cazurile de covid-19 și au efectuat primul antrenament abia joi. SCM Timișoara a avut parte de clemență doar din partea FRB, care a acceptat ca partida să se mute de sâmbătă pe duminică.

FC Argeș a procedat similar în cazul partidei cu Rapid București, din etapa a XV-a, refuzând și atunci amânarea. Pe de altă parte, SCM OHMA a acceptat fără ezitare reprogramarea jocului cu CSM Oradea (prevăzut pentru 8 ianuarie), deși bihorenii ieșiseră din carantină la 4 ianuarie”, se arată în comunicatul emis de clubul de pe Bega.

„Înainte de a fi adversare, echipele din Liga Națională sunt partenere de întrecere. Ne așteptam la mai multă înțelegere, dar nu avem încotro și va trebui să jucăm și să arătm cel mai bun baschet de care suntem capabili la ora meciului. Am reluat pregătirea, dar nici astăzi în formulă completă. Unul dintre jucători va ieși din carantină abia sâmbătă, în ziua plecării la Pitești”, a declarat și Dragan Petricevic, antrenorul principal al SCM OHMA Timișoara.

Meciul FC Argeș – SCM OHMA Timișoara se dispută duminică, 23 ianuarie, de la ora 18:00. În tur, cele două grupări au oferit un meci echilibrat, câștigat de argeșeni cu 74-73.

*Până la ora redactării acestei știri FC Argeș Basketball nu a oferit nicio reacție pe acest subiect.

*foto: facebook FC Argeș Basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Pitești
    Penibila decizie, Piteștiul era oricum favorită și nici nu au un meci cu o miză mare, distanta mare in clasament in favoarea Argeșului, daca meciul era cu Craiova sau Voluntari poate mai înțelegeam decizia.

    cu 2 ani în urmă (21.01.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    nici o surpriza aici
    Caracterul lui Costescu loveste din nou...

    cu 2 ani în urmă (21.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!