Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara câștigă în Cehia, pe terenul lui Olomoucko

SCM Timișoara câștigă în Cehia, pe terenul lui Olomoucko

SCM Timișoara a reușit o nouă victorie în Alpia Adria Cup. De această dată succesul a venit pe terenul cehilor de la Olomoucko. Bănățenii au avut un start mai greu de meci, dar au intrat în controlul partidei începând cu sfertul trei, învingând la final cu scorul de 71-81.

Echipa gazdă a început mai bine partida și în prima jumătate a actului inagural au reușit un parțial de 12-2, singurul coș al bănățenilor fiind marcat de Edward Petrescu. Jocul ofensiv al echipei conduse de Dragan Petricevic nu a simțit o îmbunătățire considerabilă, iar Olomoucko avea de două ori mai multe puncte marcate la finalul primului sfert, scor 24-12. Actul secund a debutat cu un coș al lui Dmitrijevic. Zak a replicat instant pentru gazde. Secvența de joc nu a continuat la fel de furibund, cum a început și echipa de pe Bega a reușit să revină la un deficit format dintr-o singură cifră. Deși, fără coș de la distanță din 10 încercări în prima repriză, bănățenii au reușit să înjumătățească diferența până la pauză, scor 38-32.

Timișoara și-a continuat revenirea și după pauză, iar tripla lui Kesar i-a dus în față pentru prima dată după startul de meci. Coșurile de la distanță au început să curgă pentru băieții lui Dragan Petricevic, iar după reușita lui Gajic, scorul a devenit 55-62. Scott Grayson a reușit un three-point-play și oaspeții era la plus zece. Cu această diferență avea să încheie sfertul trei, 58-68 pentru  Timișoara. Actul decisiv a fost deschis cu cinci puncte la rând de bănățeni. Laszlo Lazar a dus scorul la 60-75 și Leii din Banat păreau desprinși în învingători deși mai erau peste 7 minute de jucat.  Bănățenii nu au mai lăsat frâiele meciului din mână și s-au impus la final scorul de 71-81.

Scott-Grayson a fost cel mai bun bănățean cu 15 puncte, 13 recuperări și 4 pase decisive. Nikola Gajic a contribuit cu 16 puncte, Dmitrijevic cu 12 și Mitrovic cu 11.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!