Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara câștigă în overtime pe terenul lui Dinamo

SCM Timișoara câștigă în overtime pe terenul lui Dinamo

SCM Timișoara a obținut primul succes al sezonului în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a reușit să învingă cu scorul de 87-83 pe terenul lui Dinamo București, la capătul unei partide care a avut nevoie de o repriză suplimentară.

Bănățenii au început în forță partida și s-au instalat la conducere. Olah ducea scorul la 12-4 în favoarea echipei sale aproape de jumătatea actului inaugural. Jocul a rămas la discreția elevilor lui Dragan Petricevic, care au câștigat primul sfert cu scorul de 21-12. Dinamo a început cu adevărat partida în sfertul secund, iar în startul acestuia au reușit un parțial de 10-0. Apoi până la pauză cele două echipe s-au succedat la conducere. Nenad Miljenovic stabilea scorul primei reprize cu o triplă, 37-34 pentru Dinamo.

La reuluare partidei, jocul a avut o tot o notă echilibrată. Diferența era făcută pe finalul sfertului trei de o triplă a lui Korita și o liberă a lui Berceanu, 55-51 înaintea secvenței decisive din Ștefan Cel Mare. Trupa lui Hristu Șapera părea decisă să închidă lupta și în primele 5 minute din ultimul sfert au reușit să se desprindă la 70-59 pe tabelă. Dragan Petricevic și-a muștruluit jucătorii la următorul time-out iar aceștia au oferit un răspuns excelent. Cu Darrion Strong în prim plan, bănățenii au încheiat meciul cu un run de 13-2 și era nevoie de overtime pentru a se decide învingătoarea, 72-72, după 40 de minute de joc.

În prelungiri totul avea să se decidă în ultimul minut. Dinamo conducea cu 80-78. Darrion Strong și-a dus echipa în față cu 5 puncte marcate la rând. Jocul s-a mutat la linia de libere apoi iar timișorenii au fost perfecți, astfel că SCM Timișoara s-a impus cu scorul de 87-83.

Darrion Strong a fost omul meciului cu 34 de puncte, 6 pase decisive și o recuperare. Alex Olah a reușit 19 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive. Adam Mirkovic a contribuit cu 17 puncte iar Ivan Lilov cu 11.

Lawson Korita a fost cel mai bun dinamovist cu 23 de puncte și 3 recuperări. Nenad Miljenovic a terminat cu 22 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Cecil Williams a marcat 13 puncte iar Andrei Mandache 11.

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    meci slab
    din nou facut de Timisoara,daca continuam asa vom avea mari probleme

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    RSFY
    still my number 1 in european basketball:
    https://www.youtube.com/watch?v=UUacXRjsSTA

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Wow
    Șapera e de departe cel mai slab antrenor din LNBM. Rămâne o enigmă cum atâtea echipe continuă să-i acorde credit, iar el nu face altceva decât să le pape bănuțul și să le scufunde.

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Congratulations
    Darrion Strong for a solid performance

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!