Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara câștigă și returul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

SCM Timișoara câștigă și returul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

SCM Timișoara nu a avut niciun fel de emoție nici la returul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc din prima rundă a Cupei României. Formația de pe Bega s-a impus astăzi, 28 septembrie, cu scorul de 83-63, într-o partidă desfășurată în Sala Constantin Jude.

Elevii lui Dragan Petricevic nu au vrut să lase nimic la voia întâmplării și încă din start au reușit să se desprindă. Primul sfert avea să fie câștigat de gazde cu scorul de 20-9. Timișorenii au rămas în priză până la pauză și au mai pus 12 puncte diferență pe tabelă. La cabine se intra cu scorul de 47-24. În repriză secundă gazdele au mai redus din turația motoarelor. Miercurea Ciuc a reușit să câștige la o posesie fiecare dintre ultimele două sferturi și astfel partida se încheia cu o diferență de 20 de puncte, scor 83-63.

Darrion Strong a fost omul meciului cu 19 puncte. Ivan Lilov și-a trecut în cont 15 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Nikola Gajic astrâns 13 puncte și 4 recuperări.

Mihajlo Bogdanovic a fost cel mai bun marcator al oaspeților cu 21 de puncte. Lazar Djurovic a terminat cu 13 puncte iar Basti Ionescu cu 11.

foto: Leii din Banat - Bsaschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Bravo CSM Timisoara , Bravo VSKC Csikszereda Miercurea Ciuc
    Am asistat la meciuri disputate , cu formatii puternice , dornice de victorie la toate meciurile

    cu 2 ani în urmă (29.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!