Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara - CSM Galați, duel decisiv pentru un loc în Top 10

SCM Timișoara - CSM Galați, duel decisiv pentru un loc în Top 10

SCM Timișoara și CSM Galați au în față cel mai important meci de până acum în Liga Națională de Baschet Masculin, duelul din etapa a 18-a urmând să stabilească modul în care se clasează cele două în Conferința B.

Situația celor două este identică în clasament, ambele având 9-6 bilanț și o victorie, indiferent de scor, le-ar asigura prezența în Top 10. De asemenea, cea care pierde în acest duel are nevoie de o înfrângere pentru Dinamo sau Voluntari pentru a merge mai departe, în caz contrar ajungând în grupa 11-18.

Forma dunărenilor este mai bună înaintea acestei partide, CSM Galați având trei victorii în ultimele patru meciuri din campionat, în timp ce SCM Timișoara a câștigat un singur meci din ultimele șase indiferent de competiție. Bănățenii vin după duelul din sferturile Alpe Adria Cup, cedând în Polonia pe terenul lui MKS Dabrowa Gornicza cu 86 la 93.

În ceea ce privește întâlnirile directe recente, echipele și-au împărțit victoriile în sezonul trecut, iar Galațiul s-a impus în tur cu 88 la 80 în arena proprie.

Statistic, CSM Galați este în fața alb-violeților la șapte capitole, acestea fiind printre echipele cu cele mai puține posesii pierdute pe întâlnire. Dunărenii sunt chiar lideri la acest capitol, având 11.0 turnovers în medie, iar Timișoara stă cu 12.5.

Întâlnirea de la Timișoara este programată sâmbătă, 28 ianuarie, la aceeași oră cu duelul dintre Dinamo și Constanța, 18.30. Partida din Banat o să fie transmisă pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!