Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara încasează prima înfrângere în Alpe Adria Cup

SCM Timișoara încasează prima înfrângere în Alpe Adria Cup

Astăzi, 22 noiembrie, SCM Timișoara a disputat un nou meci în Alpe Adria Cup, de această dată pe terenul lui Spisski Rytieri, formație ce avea un bilanț de 2-1 înaintea rundei a cincea.

Bănățenii au început în forță partida din Slovacia și au părut că se află în control. După un prim sfert câștigat cu 28 la 20, a urmat o secvență mai bună a gazdelor care și-au adjudecat actul secund cu 24 la 22. Prin urmare, după douăzeci de minute, SCM Timișoara conducea cu 50 la 44.

Slovacii au revenit foarte bine și de la vestiare și, pe finalul sfertului al treilea, au reușit să preia conducerea. Spisski a realizat un parțial de 8-0 prin care s-a distanțat la o diferență de șase puncte, 71-65, față de alb-violeți. În cele din urmă, după treizeci de minute, scorul era 74 la 70 pentru alb-albaștri.

Gazdele au început actul decisiv cu un run de 8-2 prin care și-au construit un avantaj de zece puncte. Dragan Petricevic a cerut un timp de odihnă, iar elevii săi au reușit să revină la -6 (90-84), cu puțin peste două minute rămase. Totuși, Isaiah Washington a continuat să joace excelent și și-a ajutat formația să obțină cea de-a treia victorie din Alpe Adria Cup: 95-88.

Vom reveni cu detalii legate de principalii marcatori ai partidei.

În urma acestui rezultat, SCM Timișoara ajunge la un bilanț de 4-1, în timp ce Spisski Rytieri are 3-1. Între cele două formații se va da lupta pentru prima poziție în grupa D.

*foto: Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!