Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara încheie cu victorie o serie de 5 meciuri în 7 zile

SCM Timișoara încheie cu victorie o serie de 5 meciuri în 7 zile

SCM Timișoara a câștigat partida disputată astăzi, 18 aprilie, în propria arenă contra lui CSM Focșani, scor 93-68. Pentru bănățeni a fost al 5-lea joc în 7 zile și încheie această serie cu 3 victorii și 2 înfrângeri.

Timișoara a început excelent partida, cu un parțial de 7-0. Focșani a reușit să echilibreze situația și Pesic își aducea echipa la doar o posesie în urmă până la jumătatea actului inaugural, 12-9. Echilibrul s-a păstrat apoi până la încheierea sfertului, când Timișoara conducea cu 22-17. Actul secund a avut o desfășurare diferită. Bănățenii s-au dus rapid la plus 10 pe tabelă și au avut mereu până la pauză un avantaj format din cifre. Astfel la jumătatea meciului diferența era una importantă, 47-31 pentru SCM Timișora.

Repriza secundă a fost deschisă mai bine de echipa din Vrancea. Diferența nu a scăzut însă sub pragul de 10 puncte iar apoi Timișoara a revenit în control, chiar dacă CSM Focșani a câștigat la limită sfertul trei și scorul ajungea la 64-49. Ultimul sfert a fost fără istoric, mai ales după ce în a doua jumătate al acestuia timișorenii s-au dus la peste 20 de puncte. La final SCM Timișoara s-a impus cu scorul de 93-68.

Nikola Gajic a fost omul meciului cu 19 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Milos Komatina a reușit 16 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. Alți patru timișoreni au temrinat în double-digits: Brown – 13 puncte, Olah – 11, Mirkovic – 10 și Pesakovic – 10.

Jimmie Taylor a fost cel mai bun jucător de la Focșani cu 23 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Milos Pesic a terminat cu 19 puncte împotriva fostei echipe.

foto: SCM Timișoara (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!