Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara întâlnește CSM Târgu Jiu pe teren propriu în Liga Națională

SCM Timișoara întâlnește CSM Târgu Jiu pe teren propriu în Liga Națională

SCM OHMA Timișoara și CSM Târgu Jiu se vor duela sâmbătă, 12 februarie, în cadrul etapei cu numărul 20 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Bănățenii au câștigat într-o manieră clară duelul cu Dinamo București, 97-71, la ultima apariție în campionat, atunci formația pregătită de Dragan Petricevic terminând cu 53% din spatele arcului de cerc. Darrion Strong și-a trecut în cont 29 de puncte, secondat de Nikola Gajic (21 de puncte), alături de cei doi și Adam Mirkovic având peste 60% de la distanță.

CSM Târgu Jiu a înregistrat a patra înfrângere consecutivă, după ce a pierdut săptămâna trecută în fața lui Dinamo (83-73). Duelul a dus la schimbarea lui Jordanco Davitkov, acum postul de antrenor principal la gorjeni fiind ocupat de Claudiu Alionescu. Tehnicianul revine în această postură la CSM Târgu Jiu, după ce a fost secundul lui Davitkov în acest sezon.

În ambele formații s-au produs schimbări, la timișoreni sosind Gary Talton și Sherwood Brown, iar la gorjeni a fost transferat Ken’Darrius Hamilton. Talton a și debutat pentru echipa antrenată de Dragan Petricevic, având 11 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări împotriva lui Dinamo, cu 5/7 din acțiune în 26 de minute.

„Leii din Banat” sunt avantajați în clasament înaintea meciului direct, având 8-8 bilanț, iar CSM Târgu Jiu stă cu 5-13.

În tur, Strong a contribuit la victoria alb-violeților, 69-64, cu 22 de puncte. În replică, Malik Morgan a avut 17 puncte și 9 recuperări pentru CSM Târgu Jiu. Cu ocazia acelui joc, Timișoara a bifat al treilea succes în primele patru etape din Liga Națională.

Confruntarea din Sala Sporturilor „Constantin Jude” începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat – SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!