Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara învinge echipa maghiară, Szedeak Szeged

SCM Timișoara învinge echipa maghiară, Szedeak Szeged

SCM Timișoara câștigă al patrulea amical al verii. Timișorenii au învins echipa maghiară Szedeak Szeged, cu scorul de 71-69. Formația din Szeged este pregătită de doi ani de sârbul Andjelko Mandic, fost jucător și fost antrenor în LNBM.

Tiberiu Ondreikovics, directorul sportiv Baschet SCM Timișoara a declarat la finalul partidei:

A fost un bun meci de pregătire, unul foarte fizic. Am rezistat jocului agresiv al gazdelor și am reușit să revenim de la -12. Remarc atitudinea pozitivă a jucătorilor și dorința lor de victorie.

Din tabăra bănățenilor s-au evidențiat Franklin cu 23 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, Komatina 16 puncte și 4 recuperări, Gorgemans 9 puncte și 3 recuperări, Pesakovic 9 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, Brown 9 puncte și 4 recuperări, Mirkovic 3 puncte și 4 recuperări și proaspăta achiziție, Lazăr cu 2 puncte.

Alb-Violeții vor participa vineri și sâmbăta la "Cupa Timișoara". Turneu la care mai participă CSM Focșani, CSU Sibiu și CSA Steaua.

*foto: Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!