Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara își adjudecă partida cu CSM Târgu Jiu

SCM Timișoara își adjudecă partida cu CSM Târgu Jiu

SCM Timișoara obține a doua victorie în actuala ediție a LNBM. Echipa antrenată de Dragan Petricevic a dispus de CSM Târgu Jiu cu scorul de 71 la 64, într-o partidă disputată în Arena Antonio Alexe din Oradea. 

Formule de start: 

SCM Timișoara - Mocritchi, Brown, Mijailovic, Mirkovic și Olah;

CSM Târgu Jiu - Berca, Rogava, Mcclain, Spurgeon și Allen.

Formația antrenată de Dragan Petricevic putea să termine primul sfert cu un avantaj de 15 puncte, însă Spurgeon a înscris pe sirenă și a dus scorul la 25-14

Sfertul secund a fost mai echilibrat ca primul și a fost adjudecat de CSM Târgu Jiu, care s-a bazat pe niște momente foarte bune de joc ale pivotului Kevin Allen. Astfel, la pauza mare tabela din Arena Antonio Alexe arăta scorul de 44 la 34 în favoarea bănățenilor. 

Olah, Gajic și Brown au fost activi în debutul sfertului 3 și au contribuit la distanțarea echipei lor pe tabelă, scor 54-36. Berca de la distanță și Allen de sub panou au dat semne de revenire din partea gorjenilor, care au reușit să mai reducă din diferență înainte de intrarea în ultimul act al confruntării, scor 62 la 47.

Un ultim act care a debutat cu momente confuze de joc întrerupte de 4 puncte consecutive marcate de Berca, scor 63-53. Gorjenii s-au apropiat periculos după un dunk reușit de Spurgeon, însă formația lui Dragan Petricevic și-a arătat experiența și a reușit să își adjudece partida cu scorul final de 71 la 63. 

Remarcați

SCM Timișoara - Sherwood Brown 15 puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive, Lewis Stallworth 15 puncte, Adam Mirkovic 12 puncte, Alexandru Olah 10 puncte;

CSM Târgu Jiu - Kevin Allen 15 puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive, Jacob Spurgeon 21 de puncte, Revaz Rogava 9 puncte, 10 pase decisive. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!