Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara l-a transferat pe Luka Mitrovic

SCM Timișoara l-a transferat pe Luka Mitrovic

SCM Timișoara a anunțat în cursul zilei de miercuri, 4 octombrie, transferul lui Luka Mitrovic, un baschetbalist obișnuit cu LNBM după experiența de anul trecut de la CSM Galați.

Mitrovic, în vârstă de 27 de ani, a evoluat în stagiunea precedentă la CSM Galați, fiind cel mai bun marcator al echipei. Sârbul care poate juca pe pozițiile 1-2 a adunat 31 de meciuri în Liga Națională, perioadă în care a contribuit cu 14.5 puncte, 5.0 pase decisive, 2.1 recuperări și 1.4 intercepții.

Pe lângă experiența din România, Mitrovic a fost în trecut în lotul formațiilor Smederevo, Dunav Banovci, KK Vrsac, Mladost Zemun, OKK Belgrad (toate din Serbia), Enosi Kavalas (Grecia) și OKK Spars Sarajevo (Bosnia-Herțegovina).

„Leii din Banat” au transmis în comunicatul în care l-au prezentat pe Mitrovic că vor avea o absență în următoarele două săptămâni. Djordje Dimitrijevic se confruntă cu probleme medicale și nu va fi la dispoziția lui Dragan Petricevic.

Alb-violeții au în față o lună cu șase partide oficiale, prima întâlnire fiind programată pe 11 octombrie, cu CSM Corona Brașov. SCM Timișoara va juca în campionat de patru ori în octombrie și în două rânduri în Alpe Adria Cup, aceste dueluri de pe plan internațional urmând să aibă loc pe teren propriu.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    parerea mea
    e ca este cel mai bun transfer facut in acest sezon,chiar aveam nevoie

    cu 6 luni în urmă (04.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!