Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara l-a transferat pe Makale Foreman

SCM Timișoara l-a transferat pe Makale Foreman

SCM Timișoara și-a completat lotul cu un fundaș american, fiind vorba despre Makale Foreman, care urmează să înceapă al doilea sezon la nivel profesionist.

Timișorenii l-au prezentat pe jucătorul născut în 1997 pe parcursul zilei de miercuri, 30 august, tot azi echipa lui Dragan Petricevic având programat un meci amical cu DEAC Debrecen, în Ungaria.

Baschetbalistul înalt de 185 cm a petrecut sezonul trecut la KK Slavija Istocno Sarajevo și a adunat 24 de partide în prima ligă a Bosniei. Perioada aceea a încheiat-o cu medii de 14.7 puncte, 2.6 pase decisive și 2.3 recuperări, din spatele arcului de cerc având un procentaj de 36.3%.

Americanul a jucat în NCAA  la University of California Golden Bears și în această vară la The Basketball Tournament pentru Bucketneers. După semnarea înțelegerii cu SCM Timișoara, Foreman a oferit o scurtă declarație pentru site-ul clubului bănățean:

„Sper să-mi aduc o contribuție importantă la performanțele noii mele echipe în acest sezon. Am auzit doar de bine despre echipa din Timișoara, sper să reușim împreună lucruri frumoase. Cred că mă voi integra foarte repede în grupul de jucători, de obicei nu am probleme legate de adaptare”

„Leii din Banat” i-au adus pentru sezonul următor și pe Tyreek Scott-Grayson, Victor Legosin, respectiv Djordje Dimitrijevic.

*foto: calbears.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!