Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara primește vizita lui CS Dinamo Știința

SCM Timișoara primește vizita lui CS Dinamo Știința

Mâine, 2 martie, de la ora 18:00 SCM Timișoara primește vizita lui CS Dinamo Știința București într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Grupei Roșii din LNBM.

Partida va fi oficiată de Bogdan Podar, Ciprian Stoica și Tiberiu Serbulea sub supravegherea comisarului din partea FRB Viorel Constantinescu. 

SCM Timișoara conduce detașat cu scorul de 23 la 9 la capitolul întâlnirilor all-time, în timp ce Tudor Costescu îl conduce pe Dragan Petricevic cu scorul de 5 la 2 la capitolul întâlnirilor directe dintre cei doi antrenori.

Timișorenii ocupă ultima poziție în Grupa Roșie, cu un bilanț de 5 victorii și 11 înfrângeri, în timp ce dinamoviștii se află cu o poziție mai sus în clasament cu un bilanț de 6 victorii și 11 înfrângeri, dar și cu o partidă în plus jucată. 

Ambele formații vin la partida directă după ce în ultimul meci oficial disputat au pierdut duelurile din semifinalele Cupei României, împotriva lui U-BT Cluj-Napoca, respectiv CSM Oradea. 

Jocul timișorenilor se bazează în mare parte pe Troy Franklin, jucător extrem de agresiv pe faza ofensivă care are medii de 18,1 puncte și 5,4 pase decisive în LNBM. Shooterul echipei, Sherwood Brown, și-a găsit ritmul, după un start mai ezitant de sezon și și-a îmbunătățit mediile statistice, ajungând la 13,1 puncte și 6,9. De urmărit și evoluția jucătorului sub 23 de ani, Bogdan Popa, jucător care poate fi considerat o amenințare de la distanță, cu medii de 7 puncte și 7,7 la eficiență. 

Mladen Jeremic orchestrează jocul dinamoviștilor, jucătorul sârb are în acest sezon medii statistice de 16,3  puncte, 3,6 recuperări și 2,8 pase decisive. Pivotul Ousmane Barro este cel mai  bun recuperator și cel eficient dinamovist cu o medie de 7,1 recuperări, respectiv 17,9 la eficiență. Tinerii jucători români ai echipei au evoluții oscilante, însă Mihnea Andrei sau Andrei Calenic au reușit să acopere lipsa principalului jucător U23 al echipei, Marcu Badiu, accidentat.

Din informațiile noastre, SCM Timișoara va avea la dispoziție tot lotul pentru partida cu Dinamo, în afară de Anders Abu Teir,  jucător care a hotărât să își încheie cariera baschetbalistică. De partea cealaltă, antrenorul naționalei României, Tudor Costescu nu va putea conta pe aportul lui Marcu Badiu, accidentat. 

Partida dintre cele două formații va fi transmisă în direct pe FrbTV, în timp ce partenerul nostru Superbet.ro oferă pariorilor ocazia să profite de meciurile din LNBM prin cele mai avantajoase cote. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara 

Reamintim că cititorii noștri au șansa de a câștiga o jachetă scurtă Baschet.ro, în cadrul unui nou concurs organizat în colaborare cu Andu Sports. Pentru a participa, este necesar să postați un comentariu la acest articol în care să vă exprimați opinia referitor la formația care va câștiga meciul dintre SCM Timișoara și CS Dinamo Știința.

 

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Timisoara
    Mizez pe victoria celor de la Timișoara pt faptul că au avantajul propriului teren si totodata au 2 jucători senzaționali: Brown si Franklin care daca prind o zi buna pot câștiga orice meci!

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020) Raspunde
  • CSA Steaua București Peiu Daniel Florentin :

    Dinamo
    Merg pe victoria celor de la Dinamo pentru ca are mai multi jucatori care pot face diferenta ( Jeremic,Gugino,Barro,Masters ... ) .

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    victoria tinereții asupra "consacraților"
    Aici avem un joc în care va fi decisivă foamea de victorie a antrenorului, iar în acest caz antrenorul dinamovist care vine de la națională după ce a fost ciuca bătăilor și a dezamăgit suporterii la nivel general și din acest motiv "David" Costescu îl va învinge pe "Goliat" Petricevici! Mergem pe victoria lui Dinamo și pentru că de ceva vreme se preocupă serios cu creșterea tinerilor și chiar au început să culeagă rezultatele acestei munci.

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020)
    • CSM CSU Oradea nailman:

      David a fost azi dinamovist!
      Pronostic corect, dinamoviștii au un sezon în care profită de orice neatenție a adversarului. Și mai vin tot timpul pregătiți să dea o bătaie oricui...

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    Raspunde
  • SCM Timișoara Sandu Ion Catalin :

    Timisoara
    Buna dimineata! Cred ca este timpul si pentru o victorie a Timisoarei. SCM va castiga dupa un meci echilibrat. Troy Franklin si Sherwood Brown vor face, din nou, diferenta. O primavara frumoasa!

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CSM VSKC Miercurea Ciuc vandris5 :

    Dinamo
    Timisoara pare favorita, dar cred ca dinamo e capabila sa faca ő figura frumoasa

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Dinamo va castiga
    La tm daca nu intra tripla e greu. Dinamo are un plus per jucatori daca ii luam individual.

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!