Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara s-a despărțit de Makale Foreman

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
25.10.2023

SCM Timișoara s-a despărțit de Makale Foreman

SCM Timișoara a redus numărul baschetbaliștilor străini din lot la maximul acceptat pe foaia de joc în competițiile din Liga Națională de Baschet Masculin. Leii din Banat s-au despărțit de unul dintre principalii marcatori ai echipei în debutul de sezon.

Makale Foreman o părăsește pe SCM Timișoara după doar opt meciuri în care a îmbrăcat tricoul alb-violet. El s-a remarcat prin procentajul impresionant de la distanță în campionat, de 43.8%. Pe lângă acesta, el a avut medii de 11.2 puncte, 2 recuperări și 3.2 pase decisive. În unicul meci în Alpe Adria Cup, el a strâns 12 puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive.

Foreman își va continua sezonul în Croația, la GKK Sibenik, gruparea pregătită de Damir Milacic. SCM Timișoara are opțiunea de a îl readuce pe jucătorul american la echipă la finalul sezonului.

Astfel, contingentul de străini al timișorenilor este acum format din Nikola Gajic, Igor Kesar, Adam Mirkovic, Luka Mitrovic, Tyreek Scott-Grayson și Djordje Dimitrijevic. Leii din Banat joacă miercuri, 25 octombrie, de la ora 19:00, împotriva celor de la Olomoucko.

*foto: Facebook/SCM Timișoara 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!