Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara se desparte de Alexandre Maticiuc

SCM Timișoara se desparte de Alexandre Maticiuc

După ce a anunțat numele care vor continua în sezonul 2023/2024, dar și unele noutăți, SCM Timișoara a trecut la oficializarea despărțirilor.

Alexandre Maticiuc părăsește formația din Banat după un singur sezon, perioadă în care a adunat 29 de prezențe în Liga Națională, 6 în Alpe Adria Cup și una în Cupa României.

Din punct de vedere statistic, în sezonul 2022/2023 Maticiuc a avut cele mai bune cifre în Alpe Adria Cup, unde a încheiat cu 2.7 puncte, 1.3 recuperări și 0.2 pase decisive, fiind fără greșeală la nivelul aruncărilor de două puncte (3/3).

În LNBM a petrecut puțin peste 8 minute pe parchet pe meci și a adunat 1.4 puncte, 1.0 recuperări și 0.5 assist-uri, iar în Cupa României nu a reușit să marcheze în singurul joc în care a evoluat.

„Leii din Banat” au anunțat până în prezent pe cale oficială că îi au sub contract pe Laszlo Lazar, Edward Petrescu, Antonio Năsturescu și nou-venitul Victor Legoșin.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!