Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara se impune pe teren propriu în fața celor de la BCM U FC Argeș Pitești

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
17.12.2018

SCM Timișoara a învins, fără emoții, pe teren propriu, echipa celor de la BCM U FC Argeș Pitești, după un meci dominat în totalitate, și reușesc astfel cea de-a doua victorie din sezonul competițional 2018-2019, scor final 99-83.

Partida a debutat cu o aruncare de la mare distanță a lui Vladan Vukosavljevic, urmând că Tudor Gheorghe să răspundă cu un coș de 2 puncte. Partida a continuat într-o manieră echilibrată, iar piteștenii au trecut la conducere după o aruncare de 3 puncte a lui Mladen Jeremic, scor 12-14.

Sherwood Brown și-a readus echipa în joc printr-un run de 5 puncte, iar Maksym Korniienko a răspuns imediat cu o aruncare de la mare distanță, scor 19-20.Dragoș Diculescu a reușit un run de 4 puncte, iar, imediat după,ajutati de  contribuțiile lui Sherwood Brown și Brandon Randolph, timișorenii s-au distanțat la 6 puncte, stabilind scorul final al sfertului inaugural, 30-24.

Al doilea sfert a început cu primele puncte în Liga Națională ale noului conducător de joc al Piteștiului, Jahii Carson.

Sherwood Brown a continuat jocul foarte bun arătat în primele 10 minute și și-a dus echipa la cea mai mare diferența înregistrată până acum, scor 35-28.Piteștenii au rămas aproape printr-o nouă acțiune a americanului Jahii Carson și o aruncare de la mare distanță a lui Ivan Siriscevic, scor 35-33.

După un run de 6 puncte al timișorenilor, prin acțiunile lui Vukosavljevic și Komatina, Tudor Gheorghe a răspuns cu o nouă reușită de 3 puncte a pitestenilor.Partida a continuat în aceeași manieră, până când SCM Timișoara s-a distanțat cu ajutorul a două aruncări de la mare distanță ale lui Vladan Vukosavljevic și Dragoș Diculescu.

După ce Mladen Jeremic a înscris 2 libere, Brandon Randolph a marcat ultimul coș al primei reprize și a stabilit scorul la pauză, 53-40.

A două repriză a început cu un coș de 2 puncte de la același Vladan Vukosavljevic, urmând că Maksim Sturanovic să răspundă cu un run de 4 puncte.

Elevii lui Miodrag Perisic au continuat să domine partida, iar Marko Stojadinovic a stabilit cea mai mare diferență de până atunci, 17 puncte.

Piteștenii au reușit să se apropie de gazde, după un run de 8 puncte reușit de Maksym Korniienko, ajutat de un coș cu fault al noului “vulture alb-violet”, Zvenko Buljan, scor 66-60.

Sfertul 3 s-a încheiat cu 2 libere înscrise de Ivan Siriscevic, scor 72-64.

Sfertul 4 a început promițător pentru pitesteni, prin 2 libere înscrise de Maksim Sturanovic.

Imediat după, Dragoș Diculescu a impresionat publicul timișorean cu două triple consecutive înscrise, ducând scorul la 78-66.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!