Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara va întâlni într-o partidă importantă pe CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
15.03.2019

CSM CSU Oradea va avea parte de o deplasare foarte dificilă pe terenul celor de la SCM Timișoara, în etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Grupa Roșie.

Timișorenii sunt într-o formă excelentă în faza a doua a Ligii Naționale, fiind pe locul 2 într-un clasament al partidelor din Top 6, cu 4 victorii și 2 înfrângeri. În ultimul meci jucat, bănățenii au trecut în Cupa României de Dinamo Știința cu scorul de 86-75. Vladan Vukosavljevic a reușit în ultimul meci 32 de puncte și 11 recuperări în timp ce Kevin Calotă a marcat 22 de puncte.

De partea cealaltă, CSM CSU Oradea a avut un Top 6 dificil, cu numai 3 victorii în șase meciuri. Cu toate acestea, elevii lui Cristi Achim au trei victorii consecutive, cu BCM U Pitești și SCM U Craiova în LNBM șși cu CSA Steaua în Cupa României. În ultima partidă, împotriva militarilor, Dragan Zekovic a reușit 17 puncte și 11 recuperări.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de trei ori. Oradea a învins în sezonul regulat, scor 76-65 acasă și 99-76 în deplasare. În Top 6, Timișoara și-a luat revanșa și a câștigat în Sala Antonio Alexe, scor 88-85.

Partida dintre SCM Timișoara și CSM CSU Oradea se joacă sâmbătă, de la ora 17:45 și va fi transmis pe Digi Sport 4.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!