Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a pierdut amicalul de la Varna

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.09.2014

SCM Universitatea Craiova continuă seria partidelor amicale disputate în Bulgaria. După ce la sfârșitul săptămânii trecute craiovenii au jucat două jocuri amicale cu Balkan Botevgrad și Yambol, astăzi elevii lui Mandic au trecut din nou Dunărea pentru amicalul cu Chrno More Varna, finalistă a Cupei Bulgariei.

Varna a câștigat partida din această seară cu scorul de 102-93.

Pentru formația craioveană Zoran Krstanovic a totalizat 24 de puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive, Travis Bureau a terminat jocul cu 18 puncte și 6 pase decisive, iar Nikola Otovic a adăugat 14 puncte și 8 pase decisive. Din puncte de vedere statistic SCM U Craiova a avut medii de 50 % la aruncările de 2 puncte (30/60), 56 % la aruncările de la distanță (10/24) și 85 % de la libere.

Varna a răspuns prin Aleksander Vlahovic cu 23 de puncte, 3 recuperări și 7 pase decisive și Alexander Andrevic care a terminat meciul în double-double cu 16 puncte și 12 recuperări. Nu a fost singur jucător al formației bulgare a realizat un double-double. Asen Velikov a terminat joculcu 16 puncte și 10 pase decisive.

Este posibil ca formația SCM Universitatea Craiova să mai evolueze câteva partide amicale în Bulgaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!