Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a pierdut cel de-al doilea amical cu Balkan Botevgrad

SCM U Craiova a pierdut cel de-al doilea amical cu Balkan Botevgrad

SCM U Craiova a disputat un nou joc de pregătire cu Balkan Botevgrad, întâlnirea de vineri (16.09) având loc în Sala Polivalentă din Bănie, cu formația bulgară cea care s-a impus.

Balkan a câștigat amicalul de la Craiova cu 96-83 și cu acest rezultat dubla dintre cele două echipe s-a terminat cu câte o victorie pentru fiecare.

Dimitrije Nikolic a contribuit cu 25 de puncte pentru olteni, iar următorii marcatori au fost Giordan Watson (16), George Alexandru Vlad (15), Shawn Hopkins (13), Cortez Edwards (5), Bogdan Țîbîrnă (5) și Demonte Flannigan (4).

Următoarele meciuri amicale pentru SCM U Craiova o să fie în cadrul Memorialului Elemer Tordai de la Sibiu (20-21 septembrie).

*foto: Facebook SCM Craiova

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Prima impresie
    E realmente neutra.Ce tine de domeniul evidentei este ca filozofia constructiei echipei si implicit a jocului difera fundamental de sezonul precedent,deci cu siguranta nu vom mai vedea circul din sezonul precedent.Jucatori mai disciplinati,mai dispusi la efort si o circulatie mai elaborata a mingii.Gicu,daca il tin supapele,un castig neasteptat.Absolut toate pozitiile arunca decent de afara.In rest,o echipa cam cenusie,nu exista niciun jucator capabil sa faca diferenta sau sa traga echipa dupa el in momentele mai dificile.Lot foarte modest numeric,cu pericol major de uzura intr-un sezon lung.Obligatoriu de completat cele doua locuri de straini cu ceva de calitate daca se doreste sa avem un cuvant de spus in competitie.

    cu 1 an în urmă (16.09.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!