Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a pierdut pe terenul celor de la Sigal Prishtina

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.10.2014

SCM Universitatea Craiova a ajuns la cel de-al doilea insucces din două meciuri jucate în Liga Balcanică, după ce a pierdut pe terenul celor de la Sigal Prishtina cu scorul de 76-92 (25-22, 17-25, 21-20, 13-24). 

De la formația învingătoare, Dardan Berisha a fost cel mai bun marcator cu 27 de puncte, dar și 8 recuperări și 7 pase decisive. De cealaltă parte, din lotul lui Andelko Mandic cel mai bun om a fost Milivoje Bozovic cu cele 22 de puncte și 7 mingi recuperate. 

 


Sigal Prishtina și SCM U Craiova dau piept în Kosovo într-un meci din cadrul etapei a 3-a din faza grupelor a Ligii Balcanice. La pauza acestui meci, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 48-42 (22-25, 26-17). 

 

Cei mai buni jucători de pe parchet în primele 20 de minute au fost Aaron McGhee de la Sigal cu 15 puncte și 5 recuperări, respectiv Travis Bureau și Dragoș Andrei de la conaționalii noștri ambii cu câte 10 puncte marcate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!