Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova câștigă cu emoții meciul cu CSU Sibiu

Ionuț Greere

Ionuț Greere
14.03.2015

Formația SCM Universitatea Craiova s-a impus în această seară cu scorul de 77-69 în fața celor de la CSU Atlassib Sibiu, într-un meci din etapa a-XXII-a din Liga Națională. Scorul pe sferturi 17-9, 26-15, 22-22, 12-23.

Oltenii au ajuns la un bilanț de 9-12, iar sibienii au la activ 9 victorii și 13 înfrângerii.

Trupa lui Mandic a început tare partida și după primele 10 minute aveau un avantaj de 8. Ecartul s-a mărit în cea de a doua parte a primei repeize, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 43-24. Sibiul începe bine cea de a doua repriză, iar băieții lui Vulc au redus la -13 diferența de pe tabelă, însă oltenii au refăcut diferența. Înaintea ultimelor 10 minute craiovenii aveau un avantaj liniștitor, 65-46. În sfertul 4 oaspeții au un parțial de 8-0, gazdele nu mai găsesc drumul spre coș, iar lucrurile iau o întorsătură dramatică. Sibiu vine la doar cinci puncte în spatele craiovenilor cu trei minute până la concluzia partidei. Finalul a aparținut lui Micic, care i-a bătut de unul singur pe sibieni.

Pentru SCM U Craiova, Djordje Micic a terminat meciul cu 19 puncte, iar Travis Bureau a totalizat 18 puncte și 4 recuperări. În replică, de la CSU Sibiu s-au remarcat Christopher Lee a realizat double-double cu 18 puncte și 10 recuperări, iar Milos Bojovic a adăugat 20 de puncte și 7 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!