Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova câștiga partida de la Mediaș cu Gaz Metan

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.01.2016

SCM U Craiova a obținut o victorie convingătoare pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, într-o partidă din etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Echipele de start:

Mediaș: Navickas, Nikolic, Peciukas, Pustahvar și Drăgușin
Craiova: Johnson, Hargrove, Bureau, Burlacu și Pantic

Prima parte a meciului de la Mediaș s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Cele două echipe s-au schimbat de 13 ori la conducere, iar de 7 ori s-au aflat la egalitate.Primul sfert s-a încheiat la egalitate, 18-18. În sfertul secund, cele două echipe au mers din nou umăr la umăr. Diferența minimă în favoarea gazdelor a fost făcută de Aliksandr Pustahvar, cel care a marcat în ultima secundă după un contraatac surprinzător. Astfel, după 20 de minute, Gaz Metan Mediaș conducea la Limită pe SCM U Craiova, 36-35.

După pauză, lucrurile s-au schimbat radical. Craiova ieșit excelent de la cabine și nu a mai stat la discuții. Cu o ofensivă extrem de confuză, Gaz Metan nu a mai reușit să țină ritmul impus de formația oaspete. 28-7 era parțialul reușit de Craiova după 7minute scurse din repriza secundă. Peciukas și Pustahvar de la libere plus Drăgușin au mai adus o urmă de speranță pentru gazde în finalul sfertului, dar aveau totuși de recuperat 17 puncte. În ultimul sfert, elevii lui Oliver Popovic au gestionat foarte bine avantajul și chiar dacă au lungit atacurile au găsit drumul spre coș. În final, oltenii și-au rulat tot lotul, Ciotlăuș și Damian având și ei șansa de prinde minute. Scorul final al partidei dintre Gaz Metan Mediaș și SCM U Craiova a fost de 77-91.

Darius Hargrove a fost cel mai bun jucător al echipei învingătoare cu 22 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Radenko Pilcevic l-a secondat cu 21 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, în timp ce Cătălin Burlacu a izbutit 16 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Aliaksandar Pustahvar a fost principalul artizan al gazdelor cu 23 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Vaidotas Peciukas a încheiat cu 21 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă în timp ce Ionuț Drăgușin a debutat cu un double-double 12 puncte și 10 recuperări, plus 2 pase decisive.

foto: sportuldoljean.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova SOUTH WEST :

    Urmeaza Dinamo
    O sa avem un meci extrem de interesant.

    cu 8 ani în urmă (17.01.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova fanCraiova :

    .
    Horia , unde esti ? Asa ca-ti stau in gat evolutiile echipei , nesimtitule ? Nu te-am vazut dupa returul cu Mures , ti-ai inghitit limba ?

    cu 8 ani în urmă (17.01.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    fan
    nu stiam ca acest site a ajuns sa fie unul de vendete personale. cred ca fiecare dintre noi are dreptul la o opinie....asa cum nici unul dintre noi nu este posesorul adevarului absolut. asa ca marele "facCraiova" abtine-te sa nu cazi in penibil

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!