Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova, cel mai bun start de sezon din istorie

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.11.2012

SCM Universitatea Craiova parcurge cel mai fast început de sezon din istoria clubului. Formația antrenată pentru al doilea sezon consecutiv de către sârbul Andjelko Mandic a bifat al 5-lea succes stagional în confruntarea cu CSU Sibiu, încheiată cu scorul de 84-70.

Formația din județul Dolj a început sezonul regulat la Timișoara, unde a terminat partica cu Timba realizând un parțial de 12-0 și s-a impus cu scorul de 72-67.

A urmat primul meci pe teren propriu, soldat cu victoria, scor 84-73, repurtată asupra deținătoarei cupei și supercupei, BCM U Pitești.

În etapa a 3-a a survenit scurtcircuitul. Oltenii au cedat la Giurgiu, scor 77-87.

Au urmat două meciuri împotriva unor formații ce nu au cunoscut victoria. Este vorba despre Dinamo, scor 93-65, respectiv Farul, scor 85-68.

În fine, în cursul serii de sâmbătă (03.11), Craiova a depășit pe CSU Sibiu cu scorul de 84-70.

Trebuie subliniat faptul că formația din Craiova se află la cel de-al 5-lea sezon din istorie. Sezonul 2011/12, primul cu Mandic pe banca tehnică, a fost cel mai bun din istoria clubului. Oltenii au trecut pentru prima dată de zece victorii la general și au încheiat pe locul al 11-lea, cea mai bună clasare din istoria clubului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!