Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova dă încă o lovitură pe piața transferurilor, Jovanovic va juca în Bănie!

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.07.2015

Formația SCM Universitatea Craiova continuă să se întărească odată cu venirea la cârma echipei a lui Oliver Popovic.

După ce au reușit să îl aducă pe Cătălin Burlacu, oltenii au dat o nouă lovitură pe piața transferurilor.  Craiova l-a achiziționat pe Zlatko Jovanovic, jucător care a evoluat în ultimii patru ani la BC Timișoara. Jucător de poziția 1, Jovanovic a câștigat cu violeții Cupa României – Superbet, în urma Final Four-ului de la Pitești. De asemenea, Jovanovic a jucat cu timișorenii și în finala campionatului în anul 2012.

În sezonul 2014-2015 a avut următoarele performanțe: 16.3 puncte, 5.4 pase decisive și 2.3 recuperări, pentru 15.4 la eficiență.

Într-un comunicat de presă oficialii olteni au confirmat și transferul lui Vlad Negoițescu, dar au și anunțat faptul că doi jucători din echipa de anul trecut vor continua la Craiova. Este vorba de Milvoje Bozovic și Djorje Micic.

Bozovic a venit la Craiova la începutul sezonul trecut de la formația KK Vrsac Swisslion. A impresonat la Craiova  El a avut medii de 12.8 puncte, 8.1 recuperări, dovedind că este un jucător complet, mult peste media campionatului intern.

Micic a sosit în Bănie în pauza de iarnă de la KK Borac Cacak, jucător de poziția 2. În maieul Craiovei a avut următoarele performanțe: 16.4 puncte, 3.2 pase decisive și 3.0 recuperări pentru 12.2 la eficiență.

6 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    suntem cu voi!
    cred ca se va face o treaba buna sezonul acesta!! asteptam cu interes si alte transferuri la fel de spectaculoase !!!!!

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Pana acum aveti 3 jucatori foarte buni! Ati putea pe Bureau sa il pastrati si sa mai cautati un pivot sanatos!

      cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Nkw :

    .
    Foarte bun transferul lui Jovanovic, este un shooter bun, însă un real câstig, după părerea mea, este că s-a reușit prelungirea contractului cu Bozovic.

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      Jovanovic
      Mai mult decat calitatile lui de shooter o sa conteze calitatile de PG veritabil, lider, foarte bun pe tranzitie, foarte bun pe pick's

      cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    de ce nu?
    Nu cred ca la Craiova primeste mai multi bani ca la Timisoara si dupa ce a demonstrat de ce este in stare,atunci de ce sa nu-l pastrezi si in noul sezon,domnule Petricevic?

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pt ca joaca singur? Petricevic isi doreste probabil o echipa...daca isi rupe gatul, fii sigur ca Dragan isi va asuma esecul, dar echipa mare nu se face cu Jovanovic si altii cum a fost in ultimii ani...

      cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!