Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova este în căutarea primei victorii asupra lui CSU Sibiu pe teren propriu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.03.2012

AVANCRONICĂ

SCM Universitatea Craiova primește vizita echipei CSU Sibiu în primul meci din etapa a 24-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin. Va fi o confruntare ce opune echipele situate pe locurile 11 și 7 în momentul de față.

Formația pregătită de către Andjelko Mandic vine după o victorie obținută în deplasare, în vreme ce ardelenii se prezintă la acest meci după un eșec suferit la Târgu Jiu.

Va fi cea de-a 8-a confruntare directă între cele două echipe pe prima scenă a baschetului românesc. Precedentele șapte s-au consemnat în sezonul regulat. În acest moment scorul este favorabil Sibiului cu 6-1.

Este al 4-lea meci ce se va desfășura la Craiova, acolo unde de fiecare dată a învins Sibiul. Ardelenii s-au impus cu 83-65, 83-80, resoectiv 96-85 în precedentele trei ediții de campionat. Așadar, SCM U Craiova este în așteptarea primei victorii împotriva acestei echipe în propriul fief.

CSU Sibiu este avantajată și de faptul că a triumfat în ultima confruntare directă. Aceasta a avut loc în turul sezonului regulat, la Sala Transilvania, și s-a încheiat cu scorul de 87-76.

Unica victorie craioveană asupra Sibiului s-a consemnat pe 16 octombrie 2010. Oltenii au învins atunci cu scorul de 77-73.

Meciul Craiova - Sibiu se dispută în această seară (vineri, 02.03), cu începere de la orele 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!