Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova încheie presezonul cu o victorie în fața celor de la Dinamo Știința

SCM U Craiova încheie presezonul cu o victorie în fața celor de la Dinamo Știința

SCM U Craiova a reușit o victorie de moral în ultima partidă din de pregătire din această vară. Elevii lui Aco Todorov s-au impus cu scorul de 73-65 în fața celor de la Dinamo Știința București, într-o partidă jucată la sala Dinamo din Capitală.

După primele cinci minute scorul era de numai 3-2 pentru gazde, care după primul sert conduceau cu 16-8. La pauză, însă, au mai păstrat doar un avantaj de două puncte (34-32), pentru ca în sfertul oltenii să se impună cu 27-14 și să pună stăpânire pe joc. În cele din urmă, Craiova a câștigat partida la opt lungimi, scor 73-65.

Porter Troupe a fost cel mai bun marcator, cu 18 puncte, în timp ceTyler Laser a înscris 16 puncte. Omari Gudul a marcat 14 puncte și Russell Byrd a adunat 11 puncte. De partea cealaltă, Mladen Jeremic a înscris 24 de puncte, cu 8/11 din acțiune și 5/8 de la 3 puncte, în timp ce Armin Cane a mai marcat 11 puncte, iar Ouszy Barro 4 puncte, dar cu 13 recuperări.

Craiova a reușit astfel să câștige în Capitală, după ce cu o zi înainte pierduse în compania celor de la CSA Steaua, scor 70-63. Pentru dinamoviști a fost a doua înfrângere în acest weekend, după ce au pierdut sâmbătă la Pitești, contra echipei locale, scor 96-92.

Dinamo București va juca în prima etapă din noul sezon LNBM contra celor de la U-BT Cluj-Napoca, în timp ce SCM U Craiova va primi pe teren propriu CSU Sibiu. Partidele se joacă în weekendul următor, iar data de disputare și ora vor fi anunțate în curând.

*foto: facebook Universitatea Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!