Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM "U" Craiova întâlneşte campioana Galil Gilboa

Ionuţ Greere

Ionuţ Greere
25.02.2014

Liga Balcanică

Etapa XVIII

Miercuri, 26 februarie - Ora 20:00

Sala Sporturilor Gan Ner

7-4   6-7

SCM Universitatea Craiova evoluează miercuri, în deplasare, începând cu ora 20.00 în compania campioanei en-tire Galil Gilboa, într-un meci din din Liga Balcanică.

Echipa pregătită de Milan Nisic ocupă îninatea acestei partide poziția a treia în clasament cu 19 puncte, având la activ un bilanț de 6 victorii și 7 înfrângeri, iar de partea cealaltă, formația israeliană se află pe locul 4, cu 18 puncte, însă cu două partide mai puțin decât formația olteană. Gilboa are un record de 7 victorii și 4 înfrângeri. În partida din tur, disputată în Sala Polivalentă din Craiova, cei de la Gilboa s-au impus cu scorul de 80-70.

În precedenta partidă din Liga Balcanică formația din Bănie a câștigat cu KB Peja din Republica Kosovo, scor 85-75. Ultimul meci din Liga Națională Craiova a cedat la Cluj-Napoca cu 86-96 în fața formației gazdă U Mobitelco. Galil Gilboa vine după o înfrângere în Liga Balcanică, echipa pregătită de Sharon Drucker a pierdut la Sofia, 95-100 la Sofia cu Levski.

Milan Nisic are tot lotul valid și este posibil să debuteze și noua achiziție, bosniacul Josip Naletilic. Acesta a venit în Bănie de la formația craotă Jolly Sibenik. unde a bifat 9 prezențe și a avut medii de 6.0 puncte, 1.7 pase decisive, 1.3 recuperări și 1.6 posesii pierdute, cu 53% la două puncte, 32% la trei puncte și 73% la linia de pedeapsă în 18.4 minute pentru un coeficient de 4.3 la eficiență

Duelul dintre Galil Gilboa și SCM Universitatea Craiova va fi arbitrată de o brigadă formată din Zoran Mitrovski și Aleksandar Milojevik (din Macedonia) respectiv David Romano (Israel).

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Craiova
    Bafta!

    cu 10 ani în urmă (25.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @ARM
      Multumim pentru urari prietene,dar tinand cont ca israelienii sunt cu o clasa peste noi iar participarea in BIBL a fost sezonul acesta doar pentru un superb turism gratuit,respectiv pentru o uzura total contraproductiva a jucatorilor,doar vom mai bifa inca o activitate in calendar.

      cu 10 ani în urmă (25.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Craiova
      Ati pornit pe un drum si trebuie sa mergeti mai departe! Chiar daca sunt cu o clasa peste nu inseamna ca nu pot fi invinsi! Sezonul asta a demonstrat ca nimic nu este asa cum pare! Aveti sansa voastra si merita aparata! Seara faina prietene!

      cu 10 ani în urmă (25.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!