Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova l-a transferat pe Milivoje Mijovic

SCM U Craiova l-a transferat pe Milivoje Mijovic

SCM Universitatea Craiova a anunțat transferul sârbului Milivoje Mijovic, acesta urmând să completeze lotul oltenilor. Mutarea a fost prezentată oficial în cursul zilei de joi, 13 octombrie, pe pagina de Facebook SCM Craiova, dar informația a apărut prima dată la pauza duelului din FIBA Europe Cup cu CSO Voluntari.

Mijovic are 30 de ani și a evoluat ultima dată în Belgia, la Belfius Mons-Hainaut unde în două meciuri în sezonul 2022/2023 a stat cu medii de 14.5 puncte, 4.5 recuperări, 67% la două puncte și 50% de la distanță. Sârbul înalt de 2.01 metri și care poate juca pe pozițiile 4-5 are în CV echipe precum Radnicki Belgrad (Serbia), Metalac Valjevo (Serbia), Rogaska Crystal (Slovenia), KK Kozuv (Macedonia de Nord), Levice (Slovacia), Levski Sofia (Bulgaria), GTK Gliwice (Polonia), Slodes Belgrad (Serbia) și MKS Dabrowa Gornicza (Polonia).

De asemenea, pe parcursul sezonului 2017/2018 a prins șase meciuri în LNBM la BC Mureș Târgu Mureș. Acolo a avut medii de 11.2 puncte, 8.2 recuperări și 2.2 pase decisive. Pe lângă meciurile din campionat, a avut două prezențe și în Cupa României, totalizând medii de 11.0 puncte, 6.0 recuperări, 3.0 pase decisive și 3.0 intercepții în 32 de minute pe meci.

Numărul străinilor din lotul Craiovei crește la șase cu venirea lui Mijovic.

Oltenii o să joace sâmbătă, 15 octombrie, în campionat cu U-BT Cluj pe teren propriu în etapa a treia a conferinței A.

*foto: fiba.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea The Optimiser :

    De Urmărit
    Această echipă a Craiovei, cu un antrenor căruia pare că i s-a dat mână liberă să își contureze lotul după bunul plac și se vede acest lucru, cu un joc axat pe apărare și pe primirea a puncte puține, îmi seamănă puțin a jocul CSM-ului de acum câțiva ani, din perioada câștigării primului titlu ...
    Și cu un Gică, neobosit se pare, o calificare în faza următoare a EuropeCup pare a fi la îndemână...
    Sunt curios cam la cât este conturat bugetul echipei pe acest sezon, dacă știe ceva domnul Buzeștii...

    cu 1 an în urmă (13.10.2022)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Buget
      Distinse coleg de forum,nu stiu daca suna multumitor raspunsul meu,dar pot sa iti spun doar ca bugetul nostru este mult sub UBT,Rapid,Voluntari,Oradea,respectiv sub Pitesti si Dinamo.Se pare ca un castig mai mare e antrenorul,iar castigul cel mai mare e plecarea capuselor(au mai ramas pui,dar mama lor e out)!

      cu 1 an în urmă (14.10.2022)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      Buzeștii
      Am înțeles. Da, îmi pot oarecum contura o idee. Multă baftă în acest sezon! Și în seara asta contra Clujului! :)

      cu 1 an în urmă (15.10.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Buzeștii
      Din ce știam eu, chiar dacă a plecat, Tomiță e în continuare jupân la echipă, controlează ce se întâmplă... Dar no, poate știi tu mai bine de la fața locului.

      cu 1 an în urmă (15.10.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!