Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova oprește seria de două înfrângeri în LNBM

SCM U Craiova oprește seria de două înfrângeri în LNBM

SCM U Craiova nu a avut niciun fel de emoție în fața lui CSM VSKC Miercurea Ciuc. Oltenii s-au impus cu scorul de 92-69, într-un desfășurat astăzi, 31 octombrie, în Bănie și care a contat pentru etapa a 6-a din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2021/2022.

Partida din Bănie a început cu întârziere din cauza meciului de volei de dinainte. Cele două echipe au început meciul cu frâna de mână trasă. În primul sfert s-au marcat doar 23 de puncte. Oaspeții au reușit să marcheze 13 dintre acestea și astfel au câștigat primul act la o diferență de doar o posesie. Deciși să nu mai pățească la fel ca în meciul cu Rapid, oltenii au turat motoarele în sfertul secund. Cu Hawley și Robinson extrem de activi în ofensivă, Craiova  a reușit un parțial de 29-16, care le permitea să intre în controlul meciului. Astfel la finalul primei reprize se înregistrau 10 lungimi pe tabelă între cele două formații, 39-29.

Repriza secundă a început favorabil tot gazdelor care reușeau un parțial de 20-11 în prima parte a sfertului trei. Ciucanii nu și-au revenit și au mai înscris doar de la linia de libere, în două vizite, până la finalul primelor 30 de minute de joc. Oltenii nu aveau cum să nu profite și au dus diferența la 28 de puncte, 71-43. Ciucanii a deschis ultima secvență de joc cu un parțial de 11-0. Qualls a oprit perioada bună a oaspeților cu un three-point-play. Meciul s-a transformat în Qualls vs Miercurea Ciuc în primele 5 minute din sfertul patru, după ce doar americanul a punctat pentru olteni. Elevii lui Laszlofy Botond nu au putut emite pretenții la o revenire, chiar dacă au fost mai activi în final de meci. Partida s-a încheiat cu scorul de 92-69.

Michael Qualls a fost omul meciului cu 19 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Hawley a terminat cu 18 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Titus Robinson a contribuit cu 16 puncte și 5 recuperări iar Troy Franklin cu 15 puncte și 6 pase decisive. Aurelian Gavriloaia a reușit 10 puncte.

Branislav Vujadinovic a fost cel mai bun om al ciucanilor cu 23 de puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive dar și 10 turnovers.

foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Nimic nou sub soare
    Avem cativa jucatori foarte bine echipati pentru jocul 1 la 1,dar complet straini de ce inseamna jocul de echipa.N-a fost joc in care Olisemeka si Papastratos sa justifice pentru ce au fost adusi la echipa,ba mai mult,grataragiul grec se contreaza permanent cu fluierasii si adversarii.Suferim la capitolul romani,Gavriloaia si Tibarna nu pot acoperi rezonabil minutele dedicate autohtonilor si nu stiu ce se intampla cu Varna,care ne-ar fi de mare folos in acest sens.Sper totodata sa iesim din pasa asa neagra la aruncarile de afara,avem totusi jucatori cu mana buna,care ar putea porni oricand canonada.Astept cu mare interes jocurile cu Voluntariul si Pitestiul,acestea cred ca ne vor spune unde ne situam cu adevarat.

    cu 2 ani în urmă (01.11.2021) Raspunde
  • zoki :

    jucatorul meciului ....
    in nici un caz Qualis ...omul meciului a fost Robinson secondat de Hawley.

    cu 2 ani în urmă (01.11.2021) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alexbaschet :

    .....
    Sincer , eu personal aveam mult mai multe asteptari de la aceasta echipa si chiar credeam ca o sa ne batem cu clujul anul acesta , insa se pare ca ceva se intampla...
    In primul rand , jocul lor combinativ lasa mult de dorit , schemele de joc de multe ori nu duc nicaieri , nu au finalitate , ceea ce este putin sinistru si imi pun un mare semn de intrebare , mai ales ca avem un nume foarte mare pe banca...deci ceva se intampla , ori jucatorii nu pun in aplicare ceea ce li se cere , ori exista o problema de comunicare ....ori ceva de la antrenor , insa nu prea imi vine sa cred
    In al doilea rand , in opinia mea , avem 4 jucatori de o calitate individuala exceptionala , si anume Franklin , Qualls , Robinson si Hawley , insa parca nu joaca la capacitate , sunt foarte inconstanti ...De la Olisemeka speram la mai multe la inceputul campionatului,insa se pare ca atata poate , iar de grec nu mai are rost sa vorbim ca probabil omu a fost adus mai mult de forma , stiind si antrenorul valoarea lui , sunt curios si ma gandesc cum ar fi aratat echipa cu o reilly daca acesta ramanea , fiindca baiatu parea bunicel .
    Deci , concluzionand , nu prea avem cum sa tragem sperante la ceva anul acesta daca nu aducem un fundas , de preferat care sa traga si bine de afara , capitol la care suferim , dar si un pivot , chiar ma gandeam cat de bine era cu Gudul in echipa asta ...si desigur , marea noastra problema raman pivotii , fiindca , sa fim seriosi , tibirna nu face nimic

    cu 2 ani în urmă (01.11.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    nume mare
    voi aveti pe banca un fost mare jucator, dar acolo aveti nevoie de antrenor, iar legat de visele sa va bateti cu clujul, e mult pina acolo, da mult rau

    cu 2 ani în urmă (01.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!