Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova primeşte vizita celor de la BCM U Piteşti

Ionuț Greere

Ionuț Greere
02.11.2014

SCM Universitatea Craiova

LNBM

Etapa 5

Luni, 03.11.2014

Sala Polivalentă Craiova

BCM U Pitești
3-1 Fișa meciului 3-1

Luni, 3 noiembrie, de la ora 20:30, SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la BCM U Pitești, într-o confruntare din cadrul etapei a 5-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă din Bănie.

Cele două echipe au aceeași linie de clasament cu trei victorii și o singură înfrângere după disputarea a patru etape din acest debut de campionat.

Oltenii vin după o înfrângere în Liga Balcanică, 82-66 la Prishtina, dar și după o victorie importantă, 90-86 în fața celor de la U BT Cluj-Napoca. Piteștenii au învins categoric în ultima etapă de campionat cu scorul de 83-63 pe Gaz Metan Mediaș.

La formația argeșeană evoluează în acest campionat și fostul jucător al oltenilor, Mirko Kovac. Jucătorul sârb are o medie de 9.3 puncte pe meci, 3.3 recuperări și 2.8 pase decisive în cele 4 partide din Liga Națională disputate în maieul alb-violet.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil craiovenilor , care s-au impus în 8 din cele 13 partide disputate. În sezonul precedent cele două echipe și-au împărțit victoriile, Craiova 71-60, iar Piteștiul 82-61. Singura victorie a argeșenilor în Bănie a avut loc pe 1 noiembrie 2008, scor 67-58.

Partida de la Craiova va fi arbitrată de Marius Ciulin, Fabiana Nițu și Cristian Trofim. Observator a fost desemnat Mircea Martiș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!