Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova s-a despărțit de Iovan Bajic și Vladimir Vlaskovic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.12.2011

După un tur de campionat în care a strâns patru victorii, SCM Universitatea Craiova a renunțat la serviciile jucătorilor sârbi Iovan Bajic și Vladimir Vlaskovic.

Sub comanda lui Andjelko Mandic, în prima jumătate a actualei ediții de campionat, Iovan Bajic a avut medii de 9.2 puncte, 3.2 pase decisive și 1.8 recuperări în 26.1 minute pentru un indice de 7.1 la eficiență. El a bifat 13 prezențe în Divizia A.

Bajic a ajuns deja la un acord cu echipa sârbă de liga a doua KK Jagodina, club care a totalizat șapte victorii și cinci înfrâgeri, situându-se pe locul 3 în momentul de față.

În schimb, Vladimir Vlaskovic a jucat 14 meciuri în prima ligă din România având medii de 7.1 puncte, 3.6 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.2 intercepții cu 1.9 posesii pierdute în 26.1 minute pentru 7.9 la eficiență.

În schimbul celor doi conducerea clubului oltean caută câte un jucător pe posturile 1 respectiv 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!