Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova s-a reunit pentru startul sezonului 2020/2021

SCM U Craiova s-a reunit pentru startul sezonului 2020/2021

SCM U Craiova s-a reunit în aceste zile în Bănie pentru reluarea noului sezon competiţional. Potrivit paginii oficiale a fanilor olteni, atât jucătorii, cât şi staff-ul tehnic, au ieşit negativ la testări pentru virusul Sars-Cov2.

La pregătire se află în acest moment suedezul Jonathan Person, croaţii Goran Filipovic şi Dino Cirac, dar şi românii Dragoş Diculescu, Bogdan Ţibîrnă, Andrei Oprean şi Alin Andrieş. De aemenea, americanii Mo Pratt şi Makol Mawien se află în continuare în izolare şi urmează să se alăture restului lotului zilele următoare.

 

💪 S-a dat startul în Bănie. 🩺 Ziua de luni a reprezentat începutul echipei pt noul sezon competițional. În urma...

Posted by Craiova Baschet Fans on Tuesday, September 1, 2020

Totodată, la reuniunea clubului a ajuns şi internaţionalul U16 Robert Licurici, fost component al celor de la Ştiinţa Bucureşti în stagiunea precedentă.

*foto: facebook Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!