Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova se duelează pe teren propriu cu CSM Miercurea Ciuc

SCM U Craiova se duelează pe teren propriu cu CSM Miercurea Ciuc

SCM U Craiova primește duminică, 31 octombrie, vizita formației CSM VSKC Miercurea Ciuc în etapa a 6-a din LNBM. Oltenii, care la mijlocul săptămânii au jucat restanța cu U-BT Cluj tot pe teren propriu, au un singur eșec în duelurile directe cu harghitenii.

Formația din Bănie a avut o restanță din etapa a 2-a la mijlocul acestei săptămâni, pierdută în fața campioanei en-titre, U-Banca Transilvania, cu 79-90. Oltenii s-au apropiat atunci la un singur punct în al treilea sfert, dar n-au pus mai multe probleme clujenilor în restul disputei.

Pe lângă acest eșec, Craiova a cedat anterior cu Rapid București, pe terenul giuleștenilor, după o repriză de prelungiri. Atunci, echipa lui Michalis Kakiouzis a revenit spectaculos în sfertul patru, pe care l-a adjudecat cu 22-9, pentru a împinge jocul în overtime.

Dacă „leii din Bănie” au trei victorii în campionat, Miercurea Ciuc așteaptă încă primul succes, harghitenii fiind învinși în toate meciurile de până acum, aproape în toate la diferență mare. Excepția a reprezentat-o duelul cu CSA Steaua, adjudecat de bucureșteni cu 89-86. La capătul acelei partide, brigada de arbitrii a fost suspendată pentru două etape, după cum anunța frbaschet.ro.

Trei jucători are Craiova cu medii de double figures în privința punctelor, lista conducând-o Mihael Qualls, cu 22.2 puncte în medie, urmat de Joshua Hawley (13.2) respectiv Troy Franklin Jr. (11.4). Qualls are și 3.2 intercepții, cele mai multe din tabăra oltenilor. Din tabăra celor din Miercurea Ciuc, sârbul Mihajlo Bogdanovic a ieșit în evidență cu prestațiile sale individuale, care l-au ajutat să aibă medii de 16.4 puncte și 4.0 pase decisive.

Înaintea meciului direct care închide ziua de baschet în România la nivel de seniori duminică, CSM VSKC Miercurea Ciuc ocupă locul 15 în ierarhie, cu 5 puncte, în timp ce SCM U Craiova este pe poziția a 7-a.

Disputa de pe terenul oltenilor începe la ora 19.00 și va fi transmisă pe YouTube FRB TV.

 

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!