Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova se impune împotriva celor de la BC Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.03.2014

SCM Universitatea Craiova a obținut o nouă victorie în LNBM după ce a trecut în propriul fief de BC Timișoara cu 75-60 (19-13, 20-10, 18-24, 18-13), într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 25.

Cel mai bun om al grupării doljene a fost LeVar Seals cu 19 puncte și 5 recuperări, în timp ce de la Timișoara s-a remarcat Zlatko Jovanovic cu 28 de puncte puse pe tabelă și 7 pase decisive. 

Vom reveni cu cronica partidei!


După primele 20 de minute ale confruntării dintre SCM U Craiova și BC Timișoara, oltenii sunt în avantaj pe tabelă, scor 39-23 (19-13, 20-10). Meciul face parte din penultima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Principalii protagoniști ai partidei au fost LeVar Seals de la Craiova cu 10 puncte marcate, respectiv Zlatko Jovanovic de la Timișoara tot cu 10 puncte puse pe tabelă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!