Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova și-a conturat victoria în repriza secundă a meciului cu CSM Miercurea Ciuc

SCM U Craiova și-a conturat victoria în repriza secundă a meciului cu CSM Miercurea Ciuc

SCM U Craiova și-a respectat statul de favorită și s-a impus în fața lui CSM Miercurea Ciuc cu scorul de 88-74 . Partida s-a desfășurat astăzi, 10 aprilie, în Sala Dinamo din București și a contat pentru turneul 11 din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2020/2021.

Prima repriză a meciului din Sala Dinamo a fost una echilibrată. Miercurea Ciuc s-a ținut bine de olteni și au cedat primul sfert la doar două posesii, 23-19, după ce au avut un avantaj de 6 puncte. Actul secund a avut o desfășurare asemănătoare, fără ca una dintre cele două echipe să-și creeze un avantaj important. La puază diferența se păstra la fel, 43-39 pentru SCM U Craiova.

La reluarea jocului, Craiova a reușit să se desprindă, dar nu decisiv. Oltenii conduceau cu scorul de 63-54 la capătul sfertului trei. Trupa lui Aco Todorov nu a vrut să lase nimic la voia întâmplări în startul actului decisiv și s-a desprins la 19 lungimi, după aproape patru scurse de pe tabelă. Finalul de meci a fost fără istoric și meciul s-a încheiat cu scorul de 88-74.

Goran Filipovic a fost omul meciului cu 25 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Mo Pratt a fost aproape de triple-double și a terminat cu 11 puncte, 12 pase decisive și 8 recuperări. Dragoș Diculescu și-a trecut în cont 15 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

Laane și Alston au fost principalii remarcați de la Miercurea Ciuc, fiecare cu 14 puncte marcate.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!