Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova și BC Timișoara se întâlnesc în Polivalenta din Bănie

Ionuț Greere

Ionuț Greere
27.03.2014

Liga Națională

Etapa 25

Vineri, 28 martie - Ora 20:00

Sala Polivalentă Craiova 

Live: Digi 24 Craiova

15-9 Fișa meciului 11/13

Vineri, 28 martie, cu începere de la ora 20:00, SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la BC Timișoara, într-o confruntare din penultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin.

Oltenii lui Nisic au pierdut ultima partidă din campionat, 61-82 la Pitești, în compania formației locale BCM U la capătul unui meci în care craiovenii au avut o evoluție mult sub așteptări. De partea cealaltă, bănățenii s-au impus categoric în derby-ul Timișoarei, 103-58 cu Timba.

În clasamentul Ligii Naționale, Craiova se află pe locul 5 cu 39 de puncte, iar Timișoara pe locul 10 cu 35 de puncte, însă fără șanse de a mai prinde play-off-ul.

În partida tur, disputată în sala Olimpia din Timișoara, craiovenii s-au impus cu 86-83. Cel mai bun jucător al oltenilor a fost Levar Seals cu 24 de puncte, o recuperare și 4 pase decisive. În replică, Vladimir Panic a avut 19 puncte și 7 recuperări.

SCM Universitatea Craiova are în această stagiune de campionat medii de 82 de puncte, 35.4 recuperări, 17.3 pase decisive și un indice la eficiență de 94.3. BC Timișoara are următoarele medii: 86.4 puncte, 33.5 recuperări, 15.8 pase decive și un indice la eficiență de 93,8.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!