Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova și CSM CSU Oradea își dau întâlnire sâmbătă

Valentin Todea

Valentin Todea
25.03.2016

Etapa a 7-a a fazei a doua din sezonul regulat ce contează pentru grupa 1-6 programează o nouă încleștare între SCM Universitatea Craiova și CSM CSU Oradea. Partida este programată mâine, începând cu ora 17, fiind transmisă în direct de către Digi Sport.

Cele două combatante s-au mai dueluat de trei ori în acest sezon, ultima oară acum o lună, atunci când orădenii și-au adjudecat confruntarea de pe teren propriu cu scorul de 98-76. În urma acelei înfrângeri suferite de Craiova, tehnicianul Oliver Popovic a fost demis de la cârma echipei din județul Dolj.

Revenind la istoricul întâlnirilor directe din actuala stagiune, consemnăm faptul că băieții antrenați de Cristian Achim au câștigat și partida din luna ianuarie jucată în Arena „Antonio Alexe”, scor 75-70. SCM U a învins în meciul din luna noiembrie a anului trecut disputat în Polivalenta craioveană cu scorul de 73-68.

În ultima etapă, alb-albaștrii au cedat pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca cu 76-74, în timp ce bihorenii s-au impus categoric acasă împotriva formației CSU Atlassib Sibiu, scor 100-62.

SCM U Craiova ocupă locul 5 al clasamentului grupei 1-6 cu 44 de puncte adunate, iar Oradea se situează pe prima poziția cu 49 de puncte acumulate.

Arbitrii acestei partide vor fi Laurențiu Grigoraș, Bogdan Podar și Dragoș Stan.

*Foto: Robyy Boros/ CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Respect!
    Este momentul sa arătăm ca stim sa jucam baschet, nu doar sa ne prefacem! Indiferent de cat de ostili ne sunt/pot fii arbitrii!
    Jucam cu cei mai buni! Hai sa ne (re)castigam respectul!!!

    cu 8 ani în urmă (25.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!