Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova spulberă pe Timba Timişoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2012


51 - 80
10-23, 9-21, 20-25, 12-11

  Statistica  

SCM "U" Craiova şi BC Timba Timişoara au fost echipele care au deschis sezonul 2012-2013 al Cupei României, cu confruntarea de la Mediaş care a debutat la orele 16:00. Jocul s-a dovedit a fi un galop de sănătate pentru trupa antrenată de Andjelko Mandic, craiovenii impunându-se la o diferenţă de 29 de puncte, scor 80-51. Gruparea nou promovată nu a avut nicio şansă în faţa olteninilor, soarta jocului fiind tranşată încă din pauza mare.

Urşii din Timişoara au înscris mai puţin de un punct pe minut, în primele două sferturi, când tabela indica un neverosimil 44-19 pentru Craiova. Bănăţenii au suferit la aruncările din acţiune, având 31% la două puncte şi 5% la trei puncte, aceste aspecte fiind principalele motive pentru înfrângerea de vineri dupămasă.

Darko Habus a fost principalul marcator al echipei învingătoare, cu 17 puncte marcate, urmat de Bureau cu 14 şi Miskovic cu 13. De la Timba Huckaby a avut 12 puncte şi 3 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!