Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Universitatea Craiova a învins „lanterna roșie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.02.2015

SCM Universitatea Craiova a trecut în Bănie de ultima clasată, Universitatea Cluj-Napoca, cu scorul de 67-59 (18-13, 20-16, 17-17, 12-13). Meciul a contat pentru etapa cu numărul 21 din Liga Națională de Baschet Masculin.

M. Bozovic cu 15 puncte și 12 recuperări, respectiv D. Micic cu 14 puncte și 5 recuperări, au fost principalii evidențiați din tabăra oltenilor. De cealaltă parte, de la Cluj, D. Mays a marcat 19 puncte, V. Krysevich 15, în timp ce B. Burrell 11. 

După acest meci, SCM U Craiova a ajuns la un bilanț de 7 victorii și 11 înfrângeri, în timp ce „studenții” din Cluj-Napoca au pierdut toatele cele 20 de meciuri jucate. Ambele formații sunt în afara play-off-ului. 

Vom reveni cu cronica meciului de la Craiova!


Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au un ecart de 9 puncte la pauza meciului cu „lanterna roșie” Universitatea Cluj-Napoca, scor 38-29, pe sferturi 18-13, respectiv 20-16. 

M. Bozovic cu 11 puncte și 8 recuperări, respectiv D. Micic cu 9, au fost cei mai buni olteni în prima jumătate de joc. De cealaltă parte, din lotul pregătit de Flavius Lăpuște s-au remarcat D. Mays și B. Burrell, ambii cu câte 9 puncte puse pe tabelă.

Meciul contează pentru runda cu numărul 21 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Vom reveni cu amănunte de la Craiova!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!