Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Universitatea Craiova trece lejer de CSU Atlassib Sibiu

Iulian Floca

Iulian Floca
04.11.2012

SCM Universitatea Craiova a trecut lejer sâmbătă seara de CSU Atlassib Sibiu, scor 84-70. Meciul a contat pentru etapa a 6-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Succesul echipei lui Andjelko Mandic este al 5-lea din acest sezon și se datorează muncii în echipă și experienței componenților acestei formații.

Craiovenii au început în forță partida, ducând scorul la 29-10 după primele 10 minute de joc.

După acest start, oltenii au privit meciul dintr-o alta perspectivă pastrând distanța și pe parcursul celui de-al doilea sfert, elevii lui Dragan Petricevic reușind să recupereze doar 6 puncte.

A doua repriză începe la fel ca prima, ducând scorul la 64-44, iar sibienii păreau că se îndreaptă spre o nouă înfrângere.

Acest lucru s-a concretizat pe parcursul celui de-al patrulea sfert când jucătorii Sibiului au reușit să înscrie 26 de puncte, cu 6 mai mult decât gazdele, scorul final conturându-se la 84-70.

CSU Sibiu suferă astfel ce-l de-al 4-lea eșec al acestui sezon, fiind printre codașele clasamentului, cu doar 8 puncte după 6 meciuri disputate.

S-au remarcat LeVar Seals și Rade Dzambic cu 22, respectiv 16 puncte de partea Craiovei, iar din partea Sibiului s-au făcut remarcați Miță Paul și Sasho Gruev, cu 21, respectiv 17 puncte.

Este greu de înțeles pasa proastă prin care trece CSU Sibiu, o echipă care până mai ieri prezenta pretenții serioase, însă trebuie luat in calcul și faptul că până acum a jucat doar în compania unor echipe puternice.

Craiova urmează să întâlnească pe BC Mureș în etapa următoare, în timp ce Sibiul va primi vizita celor de la Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!