Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCMU Craiova întoarce scorul în partida cu Steaua și se impune în prelungiri

SCMU Craiova întoarce scorul în partida cu Steaua și se impune în prelungiri

SCMU Craiova a câștigat partida cu Steaua București de pe propriul teren după o repriză de prelungiri, scor 85-78 (8-18, 21-19, 19-18, 22-15, 15-8). Confruntarea din cadrul turneului 12 al LNBM a fost controlată în majoritate de steliști, dar gruparea antrenată de Aco Todorov a reușit să răstoarne situația în favoarea ei.

Steaua a început în forță meciul și a condus la 10 lungimi la jumătatea primului sfert, scor 12-2. Diferența înregistrată atunci a rămas și după actul întâi, scor 18-8. Creek și Brown au punctat de la mare distanță pentru a modifica tabela la 24-11, iar un three-point play reușit de Filipovic a redus ecartul la 7 lungimi, 24-17. Vranes a înscris printr-un slam-dunk pentru 37-27, iar Person a transformat două libere pentru a stabili scorul după prima repriză, 37-29.

La reluare, Țîbîrnă a redus ecartul la 5 lungimi, 42-37, dar un run al steliștilor a dus scorul la 50-37. Brown Jr. a înscris din spatele arcului de cerc pentru ca tabela să indice 55-43, dar oltenii au reușit să reducă ecartul la 7 puncte înaintea ultimelor zece minute din timpul regulamentar, 55-48.

În debutul sfertului patru, Andrei Mandache a suferit o accidentare serioasă și a fost purtat pe brațe în afara terenului de joc. După meci, ni s-a comunicat că este vorba de o entorsă destul de severă. Ulterior, Vranes a punctat pentru 59-51, dar coșul lui Diculescu a mișcorat diferența la 3 lungimi, 59-56. Diculescu a transformat două libere și redus ecartul la doar 2 puncte, 66-64. Cu un minut rămas din sfertul al patrulea, Pratt a înscris printr-un lay-up și a adus egalarea pentru echipa sa, 70-70. Nimeni nu a mai marcat până la final și s-a intrat în prelungiri.

Craiova a reușit să se distanțeze în overtime după două reușite semnate de Pratt, care au modificat tabela la scorul de 76-82. Vranes a reușit un slam-dunk cu 16 secunde până la final, scor 78-83, iar Filipovic a stabilit scorul final după ce a transformat două libere.

Principalii marcatori

Craiova: Filipovic 23 de puncte, Diculescu 15 puncte, Pratt 12 puncte, Vucic 12 puncte

Steaua: Creek 22 de puncte, Brown Jr. 19 puncte, Vranes 19 puncte

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    off topic
    Nu se poate comenta la articolul despre meciul Dinamo - "U". Nu ca ar fi prea multe de spus (in afara de forma, in vederea meciurilor de play off, discutabila spre ingrijoratoare a lui Richard, reaccidentarea lui Zganec si lipsa de informatii despre revenirea lui Tarolis)

    cu 3 ani în urmă (19.04.2021)
    • Istrate David:

      Feedback
      Mulțumim frumos! Am remediat situația.

      cu 3 ani în urmă (19.04.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!