Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Scor final, Steaua CSM EximBank - CSM Oradea 83-97

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2014

Într-un joc din etapa cu numărul 23 a Ligii Naţionale de Baschet masculin, CSM Oradea s-a impus în fieful celor de la Steaua CSM EximBank cu scorul de 97-83. Scor pe sferturi: 22-19, 8-17, 26-35, 27-26.

Remarcaţi:

Steaua CSM EximBank: Bozo Djurasovic – 19 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă; Virgil Stănescu– 14 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive; Greg Mangano – 11 puncte, 5 recuperări.

CSM Oradea: Titus Nicoară – 23 de puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă; Daniel Dillon – 19 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive; Will Franklin – 17 puncte, 6 pase decisive.

Pentru orădeni, această victorie este una foarte importantă în lupta pentru obţinerea unui loc cât mai bun în play-off-ul Ligii. De partea cealaltă, acest rezultat o îndepartează pe Steaua de calificarea în primele opt echipe, însă lupta nu este nici pe departe încheiată.

CSM Oradea ajunge la 17-6, în timp ce Steaua bifează cel al 11-lea insucces, având 12-11.

Vom reveni cu mai multe detalii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea corleone :

    meci
    O victorie foarte importanta dpdv clasament final - felicitari baietilor. Se pare ca in ultima perioada jucam mult mai bine in deplasare, in special Franklin...

    cu 10 ani în urmă (15.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    CSM !
    Demonstratie de caracter si un baschet splendid, de departe cea mai impozanta prestatie ofensiva din acest campionat, chiar daca e doar a 3-a privind numarul de puncte marcate, insa meciurile cu Timba si Chiajna nu conteaza.

    E o victorie obtinuta in fata unei echipe foarte motivate si talentate care imi pare rau ca va ramane in afara playoff-ului (cel mai probabil).

    Aceasta victorie e sinonima cu garantia unei pozitii intre primele 4 formatii, astfel in primul tur de play-off vom avea avantajul extrem de important al propriei arene, insa din punctul meu de vedere, la ce program au echipele de sus, cred ca exista sanse foarte bune sa terminam pe #2, conditia e sa castigam si la Rovinari in ultima etapa si sa ne ajute jocul rezultatelor.

    cu 10 ani în urmă (15.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!